Faskine der sikrer en effektiv afledning af regnvandet​

Har du problemer med store mængder regnvand på din grund, så kan vi hos Taastrup Kloakservice tilbyde at montere en faskine for dig. Vi nedgraver faskiner til konkurrencedygtige priser for både private boligejere og erhvervskunder i Taastrup, Roskilde, Greve og andre omkringliggende områder samt i det øvrige Storkøbenhavn.

Hvad er en faskine?

En faskine har til formål at opsamle regnvandet og lede det ned i jorden, så du således kan undgå oversvømmelser på din grund, samtidig med at du eventuelt kan spare penge på at koble afløbet til kloaksystemet.

En faskine kan sammenlignes med et mindre regnvandsbassin, idet det fungerer som et midlertidigt depot for regnvandet. Det er en form for kasse eller et hulrum i jorden, der er fyldt op med sten og lignende materialer, som sikrer, at vandet effektivt kan blive ledt direkte ned i jorden.

Hvornår kan en faskine være den rette løsning?

Der er flere situationer, hvor etableringen af en faskine kan være den rette løsning. Det gælder bl.a. i følgende tilfælde:

  • Hvis du ofte oplever oversvømmelser på din grund, fordi dit kloaksystem er underdimensioneret
  • Hvis din kommune kræver, at du får separatkloakeret
  • Hvis du skal bygge en tilbygning eller en carport
  • Hvis du skal bygge et nyt sommerhus eller en anden type bygning i et sommerhusområde, hvor det kan være dyrt at tilkoble sig det eksisterende kloaksystem​​​

Hvad er fordelene?

Der er helt overordnet to store fordele ved at få etableret en faskine:

  1. Du kan nemt og billigt aflede dit regnvand uden at belaste dit kloaksystem
  2. Du får en miljøvenlig løsning, der gør grundvandet renere

Kontakt os og hør mere om fordelene eller få en pris på etableringen

Har du nogle spørgsmål, ønsker du at høre mere om fordelene ved en faskine, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud? 

Så kontakt os i dag. Du kan altid ringe på telefon 43 71 17 30 eller sende en e-mail til taastrupkloakservice@firma.tele.dk, så hører du fra os.​

TAASTRUP KLOAKSERVICE V/JAN OLESEN

Vandmestervej 5

2630 Taastrup​ - Find vej