Rottesikring: Montering af en rottespærre kan være den rette løsning​

Har du problemer med rotter i din kloak, eller kunne du bare godt tænke dig at være helt sikker på, at rotterne ikke har mulighed for at komme ind i dine kloaksystemer? Så kan en rottespærre være den helt rette løsning.

Hos Taastrup Kloakservice er vi eksperter indenfor rottesikring, og vi tilbyder en effektiv montering af en rottespærre for både privatpersoner og erhvervskunder i Taastrup, Roskilde, Greve og omegn samt i resten af Storkøbenhavn.

Slip af med rotterne med en rottespærre

Rotter er kendt for at kunne forårsage store materielle skader og for at kunne bære smitsomme sygdomme, som kan overføres til mennesker. Rotter lever ofte i kloakken, og mange ønsker derfor at undgå, at disse skadedyr lever i lige netop deres kloak.

Her kan en rottespærre være yderst effektiv, da den forhindrer rotterne i at komme ind i kloakken, samtidig med at den sikrer, at der stadig er fuld gennemstrømning af vand i kloaksystemet.​

En rottespærre bliver som regel monteret i regnvandsledninger og kloakstikledninger, der danner afløb fra den pågældende bygning og ud til en hovedkloak. På denne måde kan man spærre rotternes vej fra det store kloaknet ud til det lille kloaknet, der befinder sig under ens egen private grund.

Kontakt os for professionel rottesikring

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål omkring rottesikring, hvis du har brug for at høre mere om monteringen af en rottespærre, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud.

Du kan enten ringe til os på telefon 43 71 17 30, eller du kan skrive til vores e-mail taastrupkloakservice@firma.tele.dk, hvis du foretrækker det. 

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt, og vi ser frem til at hjælpe dig med rottesikring.

​​

TAASTRUP KLOAKSERVICE V/JAN OLESEN

Vandmestervej 5

2630 Taastrup​ - Find vej