Rottesikring: Hjælp til montering af rottespærre

Har du problemer med rotter i kloak?

Har du problemer med rotter i kloak? Eller kunne du bare godt tænke dig at være helt sikker på, at rotterne ikke kan komme ind? Så kan rottesikring med montering af rottespærre være den helt rette løsning.

Hos Taastrup Kloakservice er vi eksperter inden for rottebekæmpelse, og vi tilbyder en effektiv montering af rottespærre for både privatpersoner og erhvervskunder i Taastrup, Roskilde Greve og omegn samt i resten af Storkøbenhavn.

Bekæmpelse af rotter: Slip af med rotterne

Rotter er kendt for at kunne forårsage store materielle skader, og for at kunne bære smitsomme sygdomme, som kan overføres til mennesker. 

Rotter lever ofte i kloakken, og mange ønsker derfor hjælp til bekæmpelse af rotter – for at undgå, at disse skadedyr lever i lige netop deres kloak.

Her kan en rottespærre være yderst effektiv, da den forhindrer rotterne i at komme ind i kloakken – samtidigt med, at den sikrer, at der stadig er fuld gennemstrømning af vand i kloaksystemet.

Montering af rottespærre foregår som regel i regnvandsledninger og kloakstikledninger, der danner afløb fra den pågældende bygning og ud til en hovedkloak. På denne måde kan man spærre rotternes vej fra det store kloaknet ud til det lille kloaknet, der befinder sig under ens egen private grund.

Kontakt os for professionel rottebekæmpelse

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har spørgsmål omkring rottesikring – hvis du vil høre mere om, hvordan du kan undgå rotter i kloak. Kontakt os - vi giver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på bekæmpelse af rotter.

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt, og vi ser frem til at hjælpe dig med rottebekæmpelse.

OBS! Forgæves kørsel

Ved forgæves kørsel bliver der faktureret som minimum en arbejdstime kr. 795,- + moms

TAASTRUP KLOAKSERVICE V/JAN OLESEN

Vandmestervej 5

2630 Taastrup​ - Find vej