Kloakrenovering i forbindelse med større eller mindre skader​

Er der noget galt med din kloak, og er der behov for en professionel kloakrenovering, står vi hos Taastrup Kloakservice klar til at rykke ud. Vi tilbyder en effektiv renovering af din kloak, uanset om der er tale om en større eller en mindre renovering.

Vi løser opgaver for både private boligejere såvel som forskellige former for erhverv, og vi kører bl.a. ud til kunder i vores eget lokalområde omkring Taastrup samt i Roskilde, Greve og hele det øvrige Storkøbenhavn.

Vi kan lokalisere skaden med kloak-TV

Vi er bl.a. specialister indenfor TV-inspektioner, som vi foretager med mange års erfaring og alt det rette udstyr. På denne måde kan vi hurtigt undersøge din kloak og lokalisere en eventuel skade.

Vores TV-udstyr kan bl.a. bruges i forbindelse med forstoppelser, lugtgener eller en mistanke om skader på kloakledningen. Efterfølgende får du dokumentation, som du kan bruge til dit forsikringsselskab, hvis du har en udvidet skjult rørskadeforsikring, og du har en skjult skade på kloaksystemet.

Renovering af kloakken uden gravearbejde og nedrivning

Når vi har lokaliseret skaden, vil vi typisk kunne udbedre den ved hjælp af strømpeforing. Her skydes en strømpeforing ind gennem din kloakledning. 

Det kan f.eks. være under huset eller andre steder, hvor det kan være en fordel, at man undgår at grave ud eller nedrive bygninger i forbindelse med en kloakrenovering.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på kloakrenovering

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har en skade på din kloak, eller hvis du har en mistanke herom. 

I så fald rykker vi ud og foretager en inspektion af din kloak, hvorefter vi vurderer, hvordan vi kan foretage den mest hensigtsmæssige kloakrenovering. Når vi har gjort det, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget renoveringsarbejdet kommer til at koste dig.

Du skal bare ringe til os på telefon 43 71 17 30 for en indledende dialog eller skrive til vores e-mail taastrupkloakservice@firma.tele.dk.

​​

TAASTRUP KLOAKSERVICE V/JAN OLESEN

Vandmestervej 5

2630 Taastrup​ - Find vej