Kloakrensning og slamsugning

Slamsuger til rensning af kloak

Er det tid til kloakrensning, evt. med en slamsuger? Hos Taastrup Kloakservice er vi eksperter i alle former for kloakrens, såsom slamsugning- og spuling for både private og erhverv. Vi har kunder i bl.a. Taastrup, Greve, Roskilde og resten af Storkøbenhavn.

Små og manøvredygtige biler til kloakrens

Kloakrensning kan være nødvendigt, hvis der f.eks. har sat sig en prop i toilettet pga. toiletpapir, rotter eller andre uhensigtsmæssige forhold. Det er også nødvendigt med rensning af kloak i forbindelse med en TV-inspektion eller reparationsopgaver. 

Vi ordner forstoppelser i bl.a.:

  • Regnvandsbrønde

  • Kloakledninger ind til toiletter
  • Anden kloakrensning

Vi udfører slamsugning, som er effektivt mod alle former for kloakproblemer. Vi har moderne slamsugere, der kan klare selv de sværeste opgaver.

Derudover tilbydes tømning af septiktanke og fedtudskillere samt anden løbende service og vedligeholdelse. Vi benytter genbrugsvand ved kloakrens og samler vandet i tanke. 

Vores små kloakbiler kan komme til alle steder. Det kan f.eks. være gennem lave porte og broer. Samtidigt er bilerne velegnede til at køre på smalle stier. Bilerne kan arbejde med et spuletryk på op til 160 bar.

Brug for en slamsuger? Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os gerne for at høre mere om priser på rensning af kloak og slamsugning. Derpå udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud med en god pris. Vi ser frem til at hjælpe dig.

OBS! Forgæves kørsel

Ved forgæves kørsel bliver der faktureret som minimum en arbejdstime kr. 795,- + moms

TAASTRUP KLOAKSERVICE V/JAN OLESEN

Vandmestervej 5

2630 Taastrup​ - Find vej