​Kloakrensning, slamsugning- og spuling

Er det tid til kloakrensning, evt. med en slamsuger? Hos Taastrup Kloakservice er vi eksperter i alle former for kloakrensning såsom slamsugning og spuling for både private og erhverv. Vi har kunder i bl.a. Taastrup, Greve, Roskilde og resten af Storkøbenhavn.

Små og manøvredygtige biler til kloakrensning

Kloakrensning kan være nødvendigt, hvis der for eksempel har sat sig en prop i toilettet pga. toiletpapir, rotter eller andre forhold. Det er også nødvendigt med rensning af kloak i forbindelse med en TV-inspektion eller reparationsopgaver. Derfor udfører vi slamsugning, som er effektivt mod alle former for kloakproblemer. Vi har moderne slamsugere, der kan klare selv de sværeste opgaver.

Vi ordner forstoppelser i bl.a.:​

  • Køkkenafløb
  • Badeværelsesafløb
  • Faldstamme
  • Regnvandsbrønde

  • Kloakledninger ind til toiletter
  • Anden kloakrensning

​Derudover tilbydes tømning af septiktanke og fedtudskillere samt anden løbende service og vedligeholdelse.

​Vores små kloakbiler kan komme til alle steder. Det kan være gennem lave porte og broer m.v. Samtidig er bilerne velegnede til at køre på smalle stier.

Bilerne kan arbejde med et spuletryk på op til 160 bar. Vi benytter genbrugsvand ved kloakrens og samler vandet i tanke.

Få et uforpligtende tilbud på slamsugning

Kontakt os gerne for at høre mere om priser på kloakrens og slamsugning. Derpå udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for kloakrensning eller slamsugning.

Du kan ringe på telefon 43 71 17 30 for at høre nærmere, eller du kan skrive til e-mail taastrupkloakservice@firma.tele.dk. Du bør ringe til os med det samme, hvis der er tale om et akut problem.

TAASTRUP KLOAKSERVICE V/JAN OLESEN

Vandmestervej 5

2630 Taastrup​ - Find vej