Professionel kloakering og kloakseparering

Vi laver kloakseparering og andet i kloakering

Hos Taastrup Kloakservice leverer og udfører vi et væld af forskellige serviceopgaver, så du altid kan modtage ekspertise inden for bl.a.:

  • Generel kloakering
  • ​Kloakseparering, hvor regnvand og spildevand separeres
  • ​Stoppede afløb

Vores kloakservice tilbydes af kyndige og kompetente kloakmestre i hele Taastrup, Roskilde og Greve, ligesom vores fagfolk besøger adskillige omkringliggende bydele i Storkøbenhavn.

Leder du efter et kloakfirma, der kan sørge for totalløsninger opbygget på et stærkt fundament af kvalitet, funktionalitet og effektivitet? Så kan Taastrup Kloakservice tilbyde en bred vifte af tekniske services indenfor kloakarbejdet.

Separatkloakering kan være påkrævet

I en del kommuner i Danmark er der krav om kloakseparering, så spildevand og regnvand opdeles. Så kan regnvand komme tilbage i naturen, mens spildevandet ryger til et rensningsanlæg.

Vi har stor erfaring med separatkloakering, så står du pludselig i en situation, hvor det skal anlægges, så kan vi hjælpe.

Kloakservice med autorisation har stor betydning for kunden, da du er sikret en kloakmester, der udfører serviceopgaver indenfor klassisk og moderne kloakservice med fokus på de nyeste teknikker. 

Sikkerheden og trygheden er derfor helt i top hos os både til separatkloakering og andet kloakarbejde.

Høje standarder og lave priser

Vi tilbyder løsning af serviceopgaver til de højeste standarder. Du kan kontakte os for at modtage et uforpligtende tilbud til en fornuftig pris. Vi kan kloakere på flere forskellige måder, og moderniseringen, garantisikring af kloakkerne har stor betydning for os.

Vores serviceopgaver bliver tilbudt til privatpersonen, virksomhedsejeren, organisationen eller institutionen, hvor vores fagfolk har kompetencerne, egenskaberne og kvaliteterne til at gøre en forskel for jeres kloaksystem.

OBS! Forgæves kørsel

Ved forgæves kørsel bliver der faktureret som minimum en arbejdstime kr. 795,- + moms

TAASTRUP KLOAKSERVICE V/JAN OLESEN

Vandmestervej 5

2630 Taastrup​ - Find vej