Modtag kvalitetssikker udboring af faldstamme

Vi håndterer store og små projekter med faldstammer

En stoppet faldstamme kan give store udfordringer for din ejendom, hvis du ikke lader autoriserede kloakmestre tage styringen.

Med kloakservice, hvor der er mange års erfaring i bagagen, sørger du for, at der bliver udført serviceopgaver med de absolut højeste standarder.

Hvis du har en mistanke om, at faldstammen er stoppet på din ejendom, eller frygter du, at der kan være andre problemer med det nødvendige flow i faldstammerne? Så er du med Taastrup Kloakservice garanteret løsningsorienterede fagfolk, der hjælper med rensning, service og forebyggelse af stoppelse af faldstammerne.

Vi tilbyder vores ekspertise med stor respekt for fagets stil, når der skal udføres store og små projekter for privatpersonen, erhvervsdrivende, organisationer og institutioner i Taastrup, Roskilde, Greve og Storkøbenhavn.

Der findes mange forskellige årsager til, at der er brug for udboring af faldstamme. Faldstammen kan enten være påvirket af fremmedlegemer (f.eks. bind, papir eller andet lignende), forsnævret gennemløb (pga. fedt, jord eller skidt) eller affald fra køkkenet.

Hvorfor vælge os til udboring af faldstamme?

Hos Taastrup Kloakservice bliver der lagt vægt på et højt fagligt niveau, ligesom kloakarbejdet udføres med autorisation. Det vil sige, at vi sørger for at kunderne har den største sikkerhed, garanti og tryghed, når vi laver udboring af faldstamme og andre opgaver.

Vi gør en dyd ud af at udføre vores arbejde med fokus på, at kunden skal have holdbare, funktionelle og effektive løsninger. Det betyder essentielt, at vores fagfolk kan levere totalløsninger, der udstråler overskud og overblik.

Udboring af faldstamme betyder, at vi fjerner slagger, sæberester og fremmedelementer, som kan lede til forstoppelse. Det udføres med funktionelt udstyr, ligesom materialerne til udførelsen er i høj kvalitet. 

Vores fagfolk er på baggrund af autorisationen underlagt høje krav til at levere de højeste standarder.

Kontakt os endelig med spørgsmål og for at høre mere om priser.

OBS! Forgæves kørsel

Ved forgæves kørsel bliver der faktureret som minimum en arbejdstime kr. 795,- + moms

TAASTRUP KLOAKSERVICE V/JAN OLESEN

Vandmestervej 5

2630 Taastrup​ - Find vej