Få professionel hjælp til effektiv rodskæring

Hvorfor skal du vælge os til rodskæring i kloakrør?

Det har altafgørende betydning, at du vælger at anvende professionel rodskæring, hvor effektiviteten og funktionaliteten kvalitetssikrer det endelige resultat.

Har du oplevet, at der har været store udfordringer med rødder, der generer eller provokerer kloakledningerne? Så kan Taastrup Kloakservice træde til med de nyeste metoder til, hvordan rodskæring i kloakrør bliver udført med fokus på skånsomhed, præcision og forsigtighed.

Kloakservicen leveres i Taastrup og omegn, ligesom vi har kunder repræsenteret i Roskilde, Greve og omkringliggende byer i Storkøbenhavn.

Vi holder omkostningerne nede

En rodskæring kan ende med, at der er behov for, at hele kloakken skal graves op, hvilket kan ramme pengepungen. Det afhjælper vi med TV-inspektion, hvor materialerne vi anvender er af højeste kvalitet.

Ved anvendelse af videokamera kan vi dykke ned i undersøgelsen af kloakken, så omkostningerne bliver så begrænsede som muligt. Vores kompetente fagfolk sørger både for at reparere, renovere og forebygge mod rødderne, der kan skabe udfordringer for kloakkernes funktion.

​Vi har andre metoder en opgravning, hvor spuling af rødderne eller brug af moderne elektrisk udstyr er vores primære metoder til succesfulde resultater.

Hvem hjælper vi med rodskæring?

Vores kompetente team hos Taastrup Kloakservice hjælper kunderne med store og små projekter, uanset om det er til privatpersoner, virksomhedsejere, organisationer eller institutioner.

Der kan være mange forskellige grunde til, at du har behov for rodskæring i kloakrør. Hvad end det er rødder eller aflejringer, så er vi indstillet på at tilbyde kloakservice i form af rodskæring og betonfræsning til konkurrencedygtige priser.

Du kan kontakte os for at modtage et uforpligtende tilbud, hvor vi højst sandsynlig vil råde dig til at kombinere rodskæring med en opfølgende TV-inspektion, da overvågningen af kloakledningerne kan være med til at konstatere, om rødderne har forvoldt skade på kloakkens funktion.

Vi sørger for, at du modtager kvalitetssikre og effektive resultater, så du får maksimalt udbytte ud af kloakservicen.

OBS! Forgæves kørsel

Ved forgæves kørsel bliver der faktureret som minimum en arbejdstime kr. 795,- + moms

TAASTRUP KLOAKSERVICE V/JAN OLESEN

Vandmestervej 5

2630 Taastrup​ - Find vej