Tømning og etablering af septiktank på miljørigtig vis

Trænger septiktanken til at blive tømt?

Har du en septiktank, der trænger til at blive tømt? Så er du kommet til det helt rette firma. Hos Taastrup Kloakservice tilbyder vi bl.a. tømning af septiktank for private og erhverv i områderne omkring Taastrup, Greve, Roskilde og omegn samt hele det øvrige Storkøbenhavn. 

Derudover kan vi også hjælpe med etablering af septiktank til konkurrencedygtige priser.

Tømning af septiktank ved begrænsede adgangsforhold

Vi har en lille bil til tømning af septiktank, som kan komme ind i selv små haveforeninger og tømme deres septiktanke. Den lille bil kan også køre ind gennem små porte i København, hvilket også er en stor fordel. 

Derudover vejer bilen ikke ret meget, hvilket gør, at den kan komme ind nogle steder, hvor andre slamsugerbiler ikke har mulighed for at komme ind.

Vi tager hensyn til miljøet, og derfor tømmer vi naturligvis vores slamsuger på en miljøvenlig losseplads efterfølgende.

Få foretaget en regelmæssig tømning af tanken

Tømning af septiktank bør, som udgangspunkt, ske hvert år, så du kan være sikker på, at den fungerer optimalt. Jo mere slam, der ligger i bunden af septiktanken, desto større er risikoen for, at slammet løber ud med spildevandet og forurener grundvand såvel som vandmiljø.

Vores en regelmæssig tømning kan du sikre dig, at din septiktank fungerer optimalt, og at dit nedsivningsanlæg ikke bliver stoppet til. Hvis du endnu ikke har en, kan vi hjælpe med etablering af septiktank på ny.

Hvad koster tømning af septiktank?

Vi tilbyder både etablering af septiktank og tømning af septiktank til en billig pris, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, hvis du kunne tænke dig at vide, hvor meget det koster at tømme lige netop din septiktank.

Kontakt os for et tilbud på etablering af septiktank

Hvis du kunne tænke dig at indhente et tilbud på tømning eller etablering af septiktank, eller hvis du ønsker at høre mere om behovet for en regelmæssig tømning, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at hjælpe dig.

OBS! Forgæves kørsel

Ved forgæves kørsel bliver der faktureret som minimum en arbejdstime kr. 795,- + moms

TAASTRUP KLOAKSERVICE V/JAN OLESEN

Vandmestervej 5

2630 Taastrup​ - Find vej