Tømning af septiktank på miljørigtig vis​

Har du en septiktank, der trænger til at blive tømt? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Taastrup Kloakservice tilbyder vi bl.a. tømning af septiktank for private og erhverv i områderne omkring Taastrup, Greve, Roskilde og omegn samt i hele det øvrige Storkøbenhavn.

Vi kan tilbyde tømning ved begrænsede adgangsforhold

Vi har en lille bil til tømningen, som kan komme ind i selv små haveforeninger og tømme deres septiktanke. Den lille bil kan også køre ind igennem små porte i København, hvilket også er en stor fordel. Derudover vejer bilen ikke ret meget, hvilket gør, at den kan komme ind nogle steder, hvor andre slamsugerbiler ikke har mulighed for at komme ind.

Vi går op i miljøet, og derfor tømmer vi naturligvis vores slamsuger på en miljøvenlig losseplads efterfølgende.

Få foretaget en regelmæssig tømning af din septiktank

Tømning af septiktank bør som udgangspunkt ske hvert år, så du kan være sikker på, at den fungerer optimalt. Jo mere slam der ligger i bunden af septiktanken, desto større er risikoen for, at slammet løber ud med spildevandet og forurener grundvand såvel som vandmiljø. 

Ved en regelmæssig tømning kan du sikre dig, at din septiktank fungerer optimalt, og at dit nedsivningsanlæg ikke bliver stoppet til.​

Hvad koster tømning af septiktank?

Vi tilbyder tømning af septiktank til en billig pris, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, hvis du kunne tænke dig at vide, hvor meget det koster at tømme lige netop din septiktank.

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på tømning af septiktank, eller hvis du ønsker at høre mere om behovet for en regelmæssig tømning, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Du kan med fordel ringe til os på telefon 43 71 17 30, men du har også altid mulighed for at skrive til vores e-mail taastrupkloakservice@firma.tele.dk. I så fald kan du forvente at høre tilbage fra os med en besvarelse på din henvendelse eller et uforpligtende tilbud indenfor ganske kort tid.

​​

TAASTRUP KLOAKSERVICE V/JAN OLESEN

Vandmestervej 5

2630 Taastrup​ - Find vej