Professionel kloakreparation med mange års erfaring

Hvornår er en kloakreparation nødvendig?

Det kan være en udfordring at vide, hvornår du bør gribe ind med kloakreparation. Kloakservice håndteres af autoriserede kloakmestre, hvorfor det kan være udfordrende selv som privatperson eller erhvervsdrivende at identificere fare eller fejl på kloakrørene.

Vi rykker ud til service, men også til akutte tilfælde, hvor vores fagfolk kan assistere i Taastrup, Roskilde, Greve og Storkøbenhavn.

En kloakreparation er primært en nødvendighed, hvis selve kloakrørene er defekte, brudte eller utætte. Der findes forskellige årsager til, at kloakkens tilstand bliver forringet – heriblandt er almindelige slitage og forældelse store syndere til, at en reparation bliver nødvendig.

Hvis der er huller i kloakrørene, så bør du være indstillet på, at rotterne vil have nemmere ved at bryde ind på din ejendom. De kan også være årsagen til, at hullerne bliver til i rørene. 

Ligesom der også er mulighed for, at der sker akutte og uforklarlige brud. Dem bør du altid reagere på med kvalitetssikker reparation af kloak. Det kan bl.a. være, når der udføres gravearbejde.

Vores autoriserede fagfolk servicerer med topprofessionelle, effektive og funktionelle kloakløsninger til gode priser. 

Der er andre parametre, som du kan være opmærksom på, hvis du er i tvivl om, hvornår reparation af kloak er nødvendig. Det er f.eks.:

  • Rodangreb fra træer
  • ​Lugtgener

Hvorfor vælge os til reparation af kloak?

Hos Taastrup Kloakservice har vi kompetente og kyndige fagfolk, der kan udføre alle typer af reparationer af selve kloaksystemerne. Det gælder både justering, ændring og nyetablering af kloakrør. 

Vi anvender strømpeforing, da det har en massiv fordel for kunden og fagmændene. Du kan bruge en strømpeforing-teknik til at reparere og understøtte kloakken. Men hvorfor er det at foretrække?

En strømpeforing er væsentligt billigere sammenlignet med en eventuel udgravning, ligesom det giver et højt niveau af sikkerhed og effektivitet. Vi rådgiver dig i fordelene ved de forskellige metoder, ligesom vi anvender det nyeste elektriske udstyr, så du altid er garanteret et flot og funktionelt resultat.

Kontakt os i dag, hvis du ønsker at modtage et uforpligtende tilbud med en pris tilpasset dine behov og krav.

OBS! Forgæves kørsel

Ved forgæves kørsel bliver der faktureret som minimum en arbejdstime kr. 795,- + moms

TAASTRUP KLOAKSERVICE V/JAN OLESEN

Vandmestervej 5

2630 Taastrup​ - Find vej