Har du et stoppet afløb? En stoppet kloak afhjælpes med kloakspuling​

Har du problemer med et stoppet afløb i din bolig eller i dine virksomhedslokaler, så står vi hos Taastrup Kloakservice klar til at hjælpe dig. Vi er eksperter indenfor forskellige former for kloakarbejde, herunder kloakspuling, og vi kan dermed også hjælpe dig, hvis du har problemer med en stoppet kloak.

Vi foretager kloakspuling og andet kloakarbejde for private boligejere og forskellige former for erhvervskunder i bl.a. Taastrup, Greve, Roskilde og andre omkringliggende områder, og vi kører også ud til kunder i resten af Storkøbenhavn.

Et stoppet afløb kan opstå mange forskellige steder

Et stoppet afløb er meget almindeligt, og det kan opstå flere forskellige steder. Det kan f.eks. være:

  • Køkkenafløbet
  • Badeværelsesafløbet
  • Kloakledningen til toilettet
  • Regnvandsbrønden
  • Faldstammen

Forstoppelsen skyldes typisk, at der er blevet dannet en prop af toiletpapir, madrester, rotter eller lignende i afløbet, som spærrer for en almindelig gennemstrømning.​

Sådan slipper du af med en stoppet kloak

Hvis du har en mistanke om, at du har en stoppet kloak, kommer vi gerne ud og foretager et eftersyn og en eventuel kloakspuling. Vi har små kloakbiler, som har et effektivt spuletryk på op til 160 bar, og på den måde kan vi fjerne den forstoppelse, der er årsag til, at du har et stoppet afløb.

Kontakt os og hør mere om vores kloakspuling eller få en pris

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du ønsker at høre mere om vores arbejde i forbindelse med spuling af kloak, eller hvis du har en stoppet kloak, som du ønsker at få udbedret.

Du kan ringe til os på telefon 43 71 17 30, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail taastrupkloakservice@firma.tele.dk, hvis det passer dig bedre. Du kan forvente at høre tilbage fra os indenfor ganske kort tid.​

TAASTRUP KLOAKSERVICE V/JAN OLESEN

Vandmestervej 5

2630 Taastrup​ - Find vej