Professionel hjælp til stoppet kloak

Har du en tilstoppet kloak?

Har du problemer med et stoppet afløb i din bolig eller i dine virksomhedslokaler? Så står vi hos Taastrup Kloakservice klar til at hjælpe dig. Vi er eksperter inden for forskellige former for kloakarbejde, herunder kloakspuling, og vi kan derfor hjælpe dig, hvis du har problemer med en stoppet kloak – og så endda til en god pris.

Vi foretager kloakarbejde for private boligejere og forskellige former for erhvervskunder i bl.a. Taastrup, Roskilde, Greve og andre omkringliggende områder samt hele Storkøbenhavn.

Et stoppet afløb kan opstå mange forskellige steder

En tilstoppet kloak er meget almindeligt, og det kan opstå flere forskellige steder. Det kan f.eks. være:

  • Køkkenafløbet
  • ​Badeværelsesafløbet
  • ​Kloakledningen til toilettet
  • ​Regnvandsbrønden
  • ​Faldstammen

Tilstoppelsen skyldes typisk, at der er blevet dannet en prop af toiletpapir, madrester, rotter eller lignende i afløbet, som spærrer for en almindelig gennemstrømning.

Sådan slipper du af med en stoppet kloak

Hvis du har mistanke om, at du har et stoppet afløb, kommer vi gerne ud og foretager et eftersyn og evt. en kloakspuling. 

Vi har små kloakbiler, som har et effektivt spuletryk på op til 160 bar, og på den måde kan vi fjerne den forstoppelse, der er årsag til, at du har en tilstoppet kloak.

Kontakt os og få en god pris

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du ønsker at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et stoppet afløb. Vi informerer gerne om priser og muligheder for hjælp til en tilstoppet kloak. 

Hvis du fortæller om dit problem, kan vi give dig et uforpligtende tilbud.

OBS! Forgæves kørsel

Ved forgæves kørsel bliver der faktureret som minimum en arbejdstime kr. 795,- + moms

TAASTRUP KLOAKSERVICE V/JAN OLESEN

Vandmestervej 5

2630 Taastrup​ - Find vej