Professionel kloakspuling i Storkøbenhavn

Grundig spuling af dræn og afløb

Er det blevet tid til at få udført en grundig spuling af kloak? Så er du kommet til det helt rette sted. 

Hos Taastrup Kloakservice har vi stor erfaring inden for kloakspuling, som vi udfører til attraktive priser for både private kunder såvel som erhvervskunder.

Vi kører bl.a. ud til kunder i vores eget lokalområde omkring Taastrup, Roskilde, Greve og omegn, men vi dækker hele Storkøbenhavn.

Hvornår er det nødvendigt med spuling af kloak?

Der er flere forskellige tilfælde, hvor det kan være nødvendigt at få udført spuling af afløb. Det kan f.eks. være i tilfælde af, at der har dannet sig en prop i toilettet, og du derfor ikke kan trække ordentligt ud. En prop kan f.eks. opstå pga. toiletpapir, rotter eller lignende.

Der kan opstå propper og forstoppelser i mange forskellige afløb. Det kan f.eks. være i:

  • Kloakledningen ind til toilettet
  • Regnvandsbrønden

Derudover kan det også være nødvendigt at få foretaget en kloakspuling i forbindelse med en reparationsopgave eller en TV-inspektion af kloakken.

Effektiv spuling af afløb og dræn

Vi har en række små kloakbiler, som sikrer, at vi kan komme til alle steder, uanset hvor du oplever problemer med forstoppelse. Vores biler har et spuletryk på helt op til 160 bar, hvilket betyder, at vi kan udføre en meget effektiv spuling af dræn og afløb.

Kontakt os for en god pris på kloakspuling

Kunne du tænke dig at få en pris på spuling af kloak, er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os. Så udarbejder vi gerne et gratis og uforpligtende tilbud til dig. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information omkring spuling af dræn/spuling af afløb. Vi ser frem til at høre fra dig.

OBS! Forgæves kørsel

Ved forgæves kørsel bliver der faktureret som minimum en arbejdstime kr. 795,- + moms

TAASTRUP KLOAKSERVICE V/JAN OLESEN

Vandmestervej 5

2630 Taastrup​ - Find vej