Kloakspuling udføres med stor erfaring​

Er det blevet tid til at få udført en grundig kloakspuling, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Taastrup Kloakservice har vi stor erfaring indenfor spuling af kloak, som vi udfører til attraktive priser for både private kunder såvel som erhvervskunder. Vi kører bl.a. ud til kunder i vores eget lokalområde omkring Taastrup, Roskilde, Greve og omegn, men vi dækker hele Storkøbenhavn.

Hvornår kan det være nødvendigt med en kloakspuling?

Der er flere forskellige tilfælde, hvor det kan være nødvendigt at få udført en spuling af kloakken. Det kan f.eks. være i tilfælde af, at der har dannet sig en prop i toilettet, og du derfor ikke kan trække ordentligt ud. En prop kan f.eks. opstå på grund af toiletpapir, rotter eller lignende.​

Der kan opstå propper og forstoppelser i mange forskellige afløb. Det kan f.eks. være i:

  • Badeværelsesafløbet
  • Køkkenafløbet
  • Faldstammen
  • Kloakledningen ind til toilettet
  • Regnvandsbrønden

Derudover kan det også være nødvendigt at få foretaget en kloakspuling i forbindelse med en reparationsopgave eller en TV-inspektion af kloakken.

Vi foretager effektiv spuling med vores kloakspuler

Vi har en række små kloakbiler, som sikrer, at vi kan komme til alle steder, uanset hvor du oplever problemer med forstoppelse. Vores biler har et spuletryk på helt op til 160 bar, hvilket betyder, at vi kan udføre en meget effektiv kloakspuling.​

Kontakt os og få en pris på spuling af kloak

Kunne du tænke dig at få en pris på kloakspuling, er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for yderligere information.

Du kan enten komme i kontakt med os ved at ringe til os på telefon 43 71 17 30 eller ved at skrive til vores e-mail taastrupkloakservice@firma.tele.dk.

​​

TAASTRUP KLOAKSERVICE V/JAN OLESEN

Vandmestervej 5

2630 Taastrup​ - Find vej