TV-inspektion med moderne kloak-TV

Inspektion af kloak og rør

Skal du have udført TV-inspektion af kloak og rør? Hos Taastrup Kloakservice tilbyder vi inspektion med et kloak-TV, og vores dygtige TV-operatører benytter naturligvis moderne og effektivt udstyr. 

Vi arbejder for både private og erhverv, og vi har kunder i bl.a. Taastrup, Roskilde, Greve og omegn samt det øvrige Storkøbenhavn.

Moderne udstyr og erfarne TV-operatører

TV-inspektion i kloakkerne er blandt vores specialer. Inspektionen udføres med moderne farve-TV-udstyr.

Udstyret betjenes af vores topkvalificerede TV-operatører, som har mange års erfaring. Derfor finder de hurtigt frem til eventuelle skader i kloakledninger. Det kan også være rotter og rotteskader.

Vores inspektionspakke består af:

  • Højtryksspuling før inspektion
  • ​TV-inspektion af kloak og rør med kloak-TV
  • ​Optagelse på DVD
  • ​TV-rapport
  • ​Faste foto af store skader​

Inspektion med TV-udstyr benyttes primært ved lugtgener, forstoppelse og ved mistanke om uregelmæssigheder. Det kan dog også benyttes ved rutinetjek eller i forbindelse med køb og salg af ejendom.

TV-dokumentationen er samtidigt din dokumentation overfor forsikringsselskabet, hvis du har en udvidet skjult rørskadeforsikring.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at høre mere om priser og muligheder inden for kloak-TV. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på den ønskede opgave. Kontakt os allerede i dag for mere information.

OBS! Forgæves kørsel

Ved forgæves kørsel bliver der faktureret som minimum en arbejdstime kr. 795,- + moms

TAASTRUP KLOAKSERVICE V/JAN OLESEN

Vandmestervej 5

2630 Taastrup​ - Find vej