TV-inspektion med moderne kloak-TV

Skal du have udført TV-inspektion af kloak og rør? Hos Taastrup Kloakservice tilbyder vi TV-inspektion med et kloak-TV, og vores dygtige TV-operatører benytter naturligvis moderne og effektivt udstyr. Vi arbejder for både private og erhverv, og vi har kunder i blandt andet Taastrup, Roskilde, Greve og omegn.

Moderne udstyr og erfarne TV-operatører til TV-inspektion

​TV-inspektion i kloakkerne er blandt vores specialer. Inspektionen udføres med moderne farve-TV-udstyr. Udstyret betjenes af vores topkvalificerede TV-operatører, som har mange års erfaring. Derfor finder de hurtigt frem til eventuelle skader i kloakledninger. Det kan også være rotter og rotteskader.​

Vores inspektionspakke består af:​

  • Højtryksspuling før inspektion
  • TV-inspektion af kloak og rør
  • Optagelse på DVD
  • TV-rapport
  • Faste foto af store skader

​Inspektion med TV-udstyr benyttes primært ved lugtgener, forstoppelse og ved mistanke om uregelmæssigheder, men kan også benyttes ved rutinetjek eller i forbindelse med køb og salg af ejendom. 

TV-dokumentationen er samtidig din dokumentation overfor forsikringsselskabet, hvis du har en udvidet skjult rørskadeforsikring.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

​Du er velkommen til at høre mere om vores priser og om, hvad vi tilbyder inden for kloak, rør og TV-inspektion. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for den ønskede opgave.

Du kan ringe til os på telefon 43 7​1 17 30 for at aftale det nærmere forløb, eller du kan skrive til os på e-mail taastrupkloakservice@firma.tel​e.dk.​

TAASTRUP KLOAKSERVICE V/JAN OLESEN

Vandmestervej 5

2630 Taastrup​ - Find vej