Omfangsdræn etableres ved fugtproblemer i kælder og fundament​

Har du fugtproblemer i kælderen eller i fundamentet, så kan det være, at et omfangsdræn kan være den rette løsning for lige netop dig. Et omfangsdræn bliver gravet ned langs fundamentet til din bolig, og det vil herefter kunne lede al overskydende vand væk. Det kan både etableres ved huse med og uden kælder, hvor der er en risiko for, at der kommer fugt i husets konstruktion.

Hos Taastrup Kloakservice står vi klar til at montere et omfangsdræn for dig, hvis det viser sig, at det er den rette løsning for dit hus. Vi kører både ud til kunder i og omkring Roskilde, Greve og Taastrup samt i resten af Storkøbenhavn.

Undgå svamp og råd i din bolig

Oplever du fugtproblemer i husets fundament eller sokkel, så kan det give betydelige skader på huset, og det kan ligeledes skabe en risiko for, at der kommer svamp og råd inde i boligen. Det kan resultere i et dårligt indeklima, der er usundt at opholde sig i.

Det er derfor utroligt vigtigt at reagere, hvis du oplever fugt i kælderen, ydermuren eller i fundamentet. Først og fremmest gælder det herefter om at finde årsagen til fugten for at sikre, at du får den bedst mulige løsning.

I forbindelse med etableringen af et omfangsdræn er det også relevant at undersøge jordforholdene, da et omfangsdræn er mest effektivt ved lerjord og mindst effektivt ved sandet jord.

Hvad koster omfangsdræn?

Der er meget stor forskel på, hvor meget et omfangsdræn koster. Vores priser afhænger bl.a. af:

  • Hvor mange meter omfangsdræn du skal have nedgravet
  • Hvilke jordforhold der er på din grund
  • Hvor dybt omfangsdrænet skal graves ned

Kontakt os for yderligere information eller en pris på din opgave

Har du brug for yderligere information, er du i tvivl om, hvorvidt et omfangsdræn vil være den rette løsning for dig, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud? Så kontakt os på telefon 43 71 17 30 eller e-mail taastrupkloakservice@firma.tele.dk.​

TAASTRUP KLOAKSERVICE V/JAN OLESEN

Vandmestervej 5

2630 Taastrup​ - Find vej