Professionel etablering af omfangsdræn

Har du problemer med fugt i kælderen?

Har du en fugtig kælder? Så kan det være, at et omfangsdræn kan være den rette løsning for dig. Et omfangsdræn bliver gravet ned langs fundamentet til din bolig, og det vil herefter kunne lede alt overskydende vand væk. Det kan både etableres ved huse med og uden kælder, hvor der er en risiko for, at der kommer fugt i husets konstruktion.

Hos Taastrup Kloakservice står vi klar til at montere et omfangsdræn for dig, hvis det viser sig, at det er den rette løsning for dit hus. Vi kører både ud til kunder i og omkring Roskilde, Greve og Taastrup samt resten af Storkøbenhavn.

En fugtig kælder kan medføre svamp og råd

Oplever du problemer med fugt i kælderen, eller husets fundament eller sokkel, kan det give betydelige skader på huset. Det kan ligeledes skabe en risiko for, at der kommer svamp og råd inde i boligen. Det kan resultere i et dårligt indeklima, der er usundt at opholde sig i.

Det er derfor utroligt vigtigt at reagere, hvis du oplever en fugtig kælder eller ydermur. Først og fremmest gælder det herefter om at finde årsagen til fugten for at sikre, at du får den bedst mulige løsning.

I forbindelse med etablering af et omfangsdræn er det også relevant at undersøge jordforholdene. Et omfangsdræn er nemlig mest effektivt ved lerjord og mindst effektivt ved sandet jord.

Hvad koster omfangsdræn?

Der er meget stor forskel på, hvor meget opbygning af et omfangsdræn koster. Vores priser afhænger bl.a. af:

  • Hvor mange meter omfangsdræn du skal have nedgravet
  • ​Hvilke jordforhold der er på din grund
  • ​Hvor dybt omfangsdrænet skal graves ned

Kontakt os for en god pris på din opgave

Har du brug for yderligere information? Eller er du i tvivl om, hvorvidt din fugt i kælderen er alvorligt eller ej? Så skal du aldrig tøve med at kontakte os

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi ser frem til at hjælpe dig.

OBS! Forgæves kørsel

Ved forgæves kørsel bliver der faktureret som minimum en arbejdstime kr. 795,- + moms

TAASTRUP KLOAKSERVICE V/JAN OLESEN

Vandmestervej 5

2630 Taastrup​ - Find vej